OMPapir- og tapetkonservator Daniel Gillberg tilbyr konserverings-, restaurerings- og rådgivningstjenester for private og offentlige aktører i inn- og utland. Arbeidene spenner fra historiske interiører og tapet til moderne kunst, streetart og klassisk grafikk. 


Daniel har sin formelle utdannelse i konservering med spesialisering mot papir fra Göteborgs Universitet. Under utdanningsperioden hade han lengre praksisperioder både i England og Norge. Etter avsluttet utdanning var Daniel ansatt vid noen av de større museene i Oslo og har derfor et brett kontaktnett infor konserverings- og museumsmiljøet i Norge. Siden 2008 driver Daniel eget firma.


Papir- og tapetkonservator Daniel Gillberg har utført arbeider for kunder både i Sverige, Norge, England, Tyskland, Japan og Brasil. Hjemme i Norden har han foruten private oppdragsgiver, gallerier og samler også utført arbeider for bl.a. Astrup Fearnley, Samiske samlinger, Stavanger Kommune, Nasjonalgalleriet, Museum for Samtidskunst, Fylkeskonservtoren i Østfold, Byantikvaren i Stavanger, Forsvarsmuseet, Munchmuseet, Arkitekturmuseum,

og Nasjonalmuseet. Han har også vært engasjert til

restaureringsprosjekt på flere av de kongelige slott i Sverige

og spesialiserer seg på restaurering av historisk tapet.


I 2,5 års tid arbeidet papirkonservator Daniel Gillberg

på Munch-museet i Oslo hvor han i tillegg til utstillings- og konserveringsarbeid gjennomførte en omfattende gjennomgang av museets tegningsamling på ca 3400 objekter. Han har derfor et ekstra godt øye til Edvard Munchs arbeider.


Papir- og tapetkonservator Daniel Gillberg er ordinær medlem i Nordisk Konservatorforbund i både den norske og den svenske sektionen.


Daniel Gillberg

papir- og tapetkonservator

Nkf-n/-s


Copyright © All Rights Reserved 2012, papirkonservator Daniel Gillberg